Linnea

Kommer aldrig till skott
Jag har har velat skriva så  mycket senaste tiden men inget har kommit ner i text. Har haft så dåligt samvete över att bloggen bara fått stå tom ett tag, jag vill verkligen fylla den med en massa djupa tänkvärda texter och stämningsfulla bilder. Men jag kommer liksom inte till skott och jag tror att jag till sist har kommit på hur det kommer sig. 
 
Rädslan för att göra fel eller göra något dåligt är för stor. Jag är så sjukt rädd för att andra ska se bloggen och skratta åt hur dålig den är eller vilka amatörmässigabilder jag tar. Är ju en sådan perfektionist och har sådan enrom perstationsångest att perfektion är det enda acceptabla enlit min hjärna. Så passa så att jag hellre låter bli att göra saker än att ta risken att göra något som inte blir så bra som jag tänkt. 
 
Jag vet, det är skitdumt och tvärt emot alla klyschiga uttryck och citat om att "carpe diem" och ta sig utanför sin "comfort zone" och allt sånt. Men jag försöker. För ett par år sedan hade jag inte ens försökt. Hade aldrig vågat uttrycka politiska åsikter eller diskutera feminism på nätet, ännu mindre lägga upp bilder på min kropp utan gömmande kläder. Jag har kommit en bra bit på väg och jag kämpar vidare.