Linnea

Jag är stadsbo!
Jag har bott ute på landsbygden i stort sätt hela mitt liv. Uppvuxen med att leka ute i skogen, cykla på grusvägar och bada i en skogssjö. Det har liksom varit en del av min identitet att jag är en lantis och stolt sådan. Jag har alltid argumenterat emot de som menar att det är så mycket bättre att bo i stan och hävdat att det är bäst att bo ute på landet. Men nu sedan 3 veckor tillbaka är jag stadsbo själv. Och jag älskar det! 
 
Missförstå mig inte nu, jag kommer fortfarande att försvara landsbygden och jag är överlycklig över att jag fick vara barn och växa upp där ute. Antagligen kommer jag att flytta ut på landet någon gång i framtiden igen, förmodligen när jag får egna barn. Jag drömmer ju fortfarande om ett stort gammalt trähus, massa djur och att odla mina egna grönsaker. Men just nu, i den fas livet befinner sig i, är det perfekt med en lägenhet ca 20 min promenad från Västerås centrum. 
 
Stort plus som jag upptäckt med det här stället är alla fina promenadvägar. Jag älskar att vara ute och gå och här finns det hur många fina rundor som helst av olika sträckor som man kan gå. Jag jobbar på att utforska dem!