Linnea

Sista tentan och en dålig dag
Sitter och jobbar med en hemtenta (känns som det är allt jag gjort hela våren), den sista för den här terminen. Eller just nu skriver jag ju här så jag jobbar ju inte jättemycket.... Det var en extra jobbig tenta den här gången och efter ett års oavbrutet puggande och en termin bestående av hittils 8 hemtentor, 2 grupparbeten + en omtenta har min hjärna slutat fungera tror jag. Behöver semester! En tenta och en gruppuppgift kvar, sen blir det ju inget ledigt för mig ändå för jag börjar mitt sommarjobb på fredag. Min semester blir 2,5 vecka i augusti. Inte för att jag klagar på att jag ska jobba, absolut inte! Jag är så spänd och glad för det här jobbet, ska bli jättekul och utvecklande. (Ska jobba inom kriminalvården). 
 
Jag har en dålig dag och har haft det lite trögt senaste tiden. Inte så dålig som för några dagar sedan då läget var 100% PMS och total stress/panik. Men jag bara kommer inte till skott idag. Jag kan liksom inte fokusera och samla mig tillräckligt för att lyckas få ner ett resonemang i skrift. Min hjärna är precis överallt förutom i ämnet jag pluggar och försöker skriva om.
 
Till detta hör att lägenheten är i behov av städning och lite fix. Samtidigt som det stressar mig att det är stökigt omkring mig så har jag liksom inte orken att ta tag i skiten. Tänker att jag måste plugga och inte har tid att städa men så sitter jag bara och stör mig på stöket och kan inte koncentrera mig på plugget ändå.... Vilka problem en kan ha va haha? #i-landsproblem
 
Japp, det ligger en kartong på golvet och diverse skräp på bordet... Inget instagramparadis här inte!
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress